ІНДУСТРІАЛЬНА МОДЕЛЬ ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ФАХІВЦІВ З КІБЕРБЕЗПЕКИ - Матвійчук-Юдіна, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
У статті розглянуто сучасні підходи до формування компетентностей бакалаврів спеціальності «Кібербезпека» в Україні. Проаналізовано розбіжності у тлумаченні понять «фахова» або «спеціальна» компетентности бакалаврів спеціальності «Кібербезпека». У статті визначено основні чинники формування компетентностей бакалаврів спеціальності «Кібербезпека». Розкрито особливості основного підходу формування професійних або фахових компетентностей бакалаврів спеціальності «Кібербезпека» за індустріальною моделлю США.