ВЗАЄМОДІЯ СІМ’Ї, ШКОЛИ І ГРОМАДИ ЯК ОСНОВА МІСЦЕВОЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ОСВІТИ - Бобошко, Вікторія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
Стаття присвячена висвітленню особливостей інтеграції сім’ї, школи і громади в державній політиці Великої Британії та їхньої участі в управлінні шкільною освітою. Простежено історичний розвиток становлення цієї участі, розглянуто основні форми її реалізації, традиції взаємодії батьків, учителів, представників громадських організації та місцевих органів управління та представлено їхні сутнісні характеристики для адекватного використання у національній системі виховання