КОНЦЕПТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Філімонова, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2017)
У статті розкриваються основні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій як складної єдності взаємопов’язаних компонентів. У статті проведено аналіз поглядів науковців на суть та структуру інженерно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців професійно-технічної освіти, обґрунтовано важливість педагогічної та інженерної складової системи професійної підготовки у вищих навчальних закладах, охарактеризовано особливості діяльності працівників професійно-технічних навчальних закладів.