ОРГАНІІЗАЦІЯ САМОВДОСКОНАЛЕННЯ КОНЦЕРТНО- ВИКОНАВСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ СТУДЕНТІВ- ІНСТРУМЕНТАЛІСТІВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ - Олійник, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
У статті досліджується проблема організації процесу самовдосконалення концертно-виконавської майстерності студентів- інструменталістів у процесі фахової підготовки. Автор доводить необхідність зазначеного процесу у професійній підготовці фахівців- музикантів, яка полягає у допомозі студентам-виконавцям мобілізувати власні зусилля задля формування концертно-виконавської майстерності, перетворити своє рішення вдосконалюватись у цьому напрямку в збалансовані раціональні дії, розробити стратегію формування зазначеного утворення, знайти необхідні для цього засоби.