ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ У СИСТЕМІ КРОСКУЛЬТУРНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ - Сідоров, Вадим (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
У статті автор на основі аналізу наукових досліджень та власного практичного досвіду розкрито суть поняття дистанційного навчання у системі кроскультурної підготовки майбутніх фахівців галузі туризму. Автором схарактеризовано підсистему «Дистанційне навчання» як сукупність трьох основних сайтів: сайт Центру електронного навчання (платформа Moodle), авторський сайт В. Сідорова «Система кроскультурної підготовки майбутніх фахівців галузі туризму» (платформа Webnode), дистанційний курс «Формування кроскультурної компетентності майбутніх фахівців галузі туризму» (платформа Google Sites).