ПІДГОТОВКА КУРАТОРІВ СТУДЕНТСЬКИХ ГРУП ДО ВИХОВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ЗРІЛОСТІ У СТУДЕНТІВ АГРАРНИХ КОЛЕДЖІВ - Школьна, Марія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
У статті розкрито зміст підготовки кураторів студентських груп до виховання соціальної зрілості у студентів аграрних коледжів. Охарактеризовано зміст семінару «Виховуємо соціальну зрілість у студентів аграрних коледжів», завданнями якого є: поглибити знання кураторів студентських груп про сутність понять «соціальна зрілість», «вихованість соціальної зрілості у студентів аграрних коледжів»; актуалізувати проблему виховання соціальної зрілості у студентів аграрних коледжів у позааудиторній діяльності; розглянути особливості виховання соціальної зрілості у даного контингенту студентів; ознайомити кураторів студентських груп з діагностикою рівнів вихованості соціальної зрілості у студентів аграрних коледжів; поглибити знання кураторів студентських груп про форми і методи виховання соціальної зрілості.