ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВЧОГО ПЕРІОДУ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ І‒ІІ РІВНІВ АКРЕДИТАЦІЇ ДО УЧАСТІ У ЗОВНІШНЬОМУ НЕЗАЛЕЖНОМУ ОЦІНЮВАННІ З МАТЕМАТИКИ - Дригач, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Метою статті є розгляд особливостей підготовчого періоду студентів до участі у випробуванні з математики. Завданнями праці є розгляд технологій підготовки студентів, аналіз їх психологічного стану у підготовчий період до участі у зовнішньому незалежному випробуванні з математики. У статті розкриваються психологічні прийоми подолання страху перед випробуванням, надаються поради, на які аспекти при підготовці до тестування з математики звернути увагу, наводяться ефективні технології підготовки до участі у ЗНО.