ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ КОЛЕКТИВНИХ ФОРМ МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТІВ-ПОЧАТКІВЦІВ У ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ - Пилявець, Марина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті окреслено особливості організації роботи методичної служби закладів професійної (професійно-технічної) освіти з педагогами-початківцями в сучасних умовах. Визначено основні напрями діяльності щодо діагностування, планування, організації наставництва для викладачів-початківців та молодих майстрів виробничого навчання. Розкрито нетрадиційні підходи до формування системи роботи школи спеціалістів-початківців у закладах професійної (професійно-технічної) освіти (далі ЗП(ПТ)О) на прикладі Вищого художнього професійно-технічного училища № 5 міста Вінниці.