ПЕДАГОГІЧНА ПРЕСА ЯК ДЖЕРЕЛО ІНФОРМАЦІЇ ПРО РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ЗАСОБАМИ ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА - Стихун, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовано публікації в педагогічній пресі радянського періоду «Советская педагогика», «Радянська школа» та простежено процес розвитку професійної майстерності вчителів засобами театрального мистецтва; виявлено професійні недоліки педагогів у сфері театральної творчості; розкрито значення використання форм, методів, засобів театрального мистецтва у педагогічній практиці вчителів; висвітлено проблему художньо-естетичного виховання учнів у навчальному процесі школи; акцентується увага на творчій співпраці театральних колективів із вчителями загальноосвітніх навчальних закладів.