ІРЛАНДСЬКИЙ ДІАЛЕКТ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ЯК ФАКТОР РОЗВИТКУ АНГЛОМОВНОЇ КАРТИНИ СВІТУ - Бріт, Н. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті автор розглядає ірландський діалект англійської мови як фактор розвитку англійської картини світу. In this article the author describes the Irish dialect of the English language as the factor of development of the English-speaking world.