ДО ПРОБЛЕМИ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЯК ДИДАКТИЧНОЇ КАТЕГОРІЇ - Гембарук, А. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена розгляду актуальної проблеми змісту навчання. У ній аналізуються різні підходи щодо визначення поняття «зміст навчання іноземної мови» та його компонентів. The article is devoted to the actual problem of the contents of teaching. The author analyses different approaches to the definition of the phenomenon «the contents of teaching foreign languages» and its components.