ЛІНГВОДИДАКТИЧНІ ОСНОВИ НАВЧАННЯ ДІАЛОГІЧНОГО МОВЛЕННЯ ШКОЛЯРІВ - Коваль, В. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюється проблема навчання діалогічного мовлення школярів: лінгводидактичні основи This article depicts the problems of teaching speech having dialogue form: linguistics and didactic aspects