ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ГЕНДЕРНОГО ВИХОВАННЯ У ШКОЛАХ НІМЕЧЧИНИ - Ковальчук, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються шляхи впровадження елементів гендерного виховання у німецьких школах та окреслюються шляхи діяльності, зорієнтовані на успішне запровадження гендерного виховання в українських школах. The article is considered the ways of introduction of the elements of gender education in German schools. The possibilities of introduction in Ukrainian schools are outlined.