НАВЧАННЯ І ВИХОВАННЯ ЧЕРЕЗ СПІЛКУВАННЯ - Комар, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті йдеться про те, що в сучасній школі велику увагу треба приділяти спілкуванню вчителя з учнями і учнів з товаришами. Саме спілкування є дуже важливим фактором у навчанні і вихованні учнів. The article announces that great attention to communication between a teacher and pupils and among pupils should be paid in modern school. It’s communication that is an important factor in pupils’ teaching and upbringing.