ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Костікова, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовано використання різних методів педагогічного дослідження та визначено їх роль у підготовці майбутнього вчителя англійської мови в умовах впровадження комп’ютерних технологій. The use of different methods of pedagogical research and their roles in training an English teacher having used computing technologies is analyzed in the article.