ФОРМУВАННЯ СТИЛІСТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТАРШОКЛАСНИКІВ - Кучеренко, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті автор висвітлює і характеризує дидактичні засади формування стилістичної компетентності учнів старшої школи. In article author explains and characterizes didactic principles of forming stylistic competence of higher school pupils.