КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ОСОБИСТОСТІ: ЇЇ РОЛЬ І ЗНАЧЕННЯ В УСПІШНОМУ СПІЛКУВАННІ - Мамчур, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті порушується актуальне питання комунікації людини в суспільстві, з’ясовуються поняття «комунікативна компетенція», «комунікативна компетентність». Pressing question is broaching in article – peoples communication in society. Explaining notions «communicative competention», «communicative competence», essence and signs of linguistic & communicative competence.