ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЇ В ШКОЛАХ РОСІЇ (XIX – ПОЧАТОК XX СТОЛІТТЯ) - Мартін, А. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкривається розвиток змісту географічної освіти у вітчизняній середній школі (XIX століття – початку XX століття). The article presents the development of the context of geographical education in native secondary schools (XIX – the beginning of the XX century).