СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ОСВІТИ У СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ - Мелешко, В. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті подані сучасні тенденції розвитку системи освіти у сільській місцевості. Modern tendencies of the development of educational system in rural regions are analysed in the article.