ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ У 80-90-х рр. - Рацул, А. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються результати впровадження технологій навчання іноземних мов у другій половині ХХ століття. In the article the author gives the results of the foreign language teaching technologies adoption in the 2-nd part of the 20-th century.