ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАННЯ СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИМ ДИСЦИПЛІНАМ СТУДЕНТІВ ВНЗ - Ципко, В. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Автор у статті аналізує особливості навчання соціально-гуманітарним дисциплінам студентів ВНЗ. The author of the article analyses the peculiarities of students’ learning the social and humane studies in higher educational institutions.