ДЕЯКІ ВІДОМОСТІ ПРО РІВНЯННЯ ВИЩИХ СТЕПЕНІВ - Яковлева, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У роботі подані деякі відомості про рівняння вищих степенів. The article deals with some aspects of high equations.