КОМПЛЕКСНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ВНЗ - Ажиппо, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У цій статті розглядаються питання педагогічного контролю фізичного виховання студентів. У роботі визначені тести, які найбільш об’єктивно відображають ступінь розвитку рухових якостей, що в свою чергу дозволяє якісніше здійснювати управління процесом фізичної підготовки і обґрунтовано його планувати. Aghyppo A.U. Complex pedagogical control after physical education of students of institutes of higher. The questions of pedagogical control after physical education of students are examined in the given article. There are certain tests in work, that the degree of development of motive qualities is most objectively expressed, that in same queue allows more high-quality to carry out the process control of physical preparation and grounded to plan him.