ВІДБІР ЗМІСТУ МОДУЛЬНОГО НАВЧАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН СТУДЕНТІВ У ТЕХНІЧНИХ УНІВЕРСИТЕТАХ - Андрусь, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті знайшли відображення проблеми формування та відбору змісту в організації модульного навчання економічних дисциплін у технічних університетах. Зокрема, проаналізована сутність теоретичного, предметного та навчального рівнів відбору змісту. На теоретичному рівні названі принципи формування та відбору змісту модульного навчання економічних дисциплін. На предметному рівні проаналізовані діючі навчальні програми. На навчальному рівні запропонований навчально-методичний комплекс з модульного навчання дисципліни «Основи економічної теорії». The problems of forming and selection of the argument in organization of modular studying of economical discipline in technical universities. Particularly, here is analyzed the essence of theoretical, objective and educational levels of argument selection. The principles of forming and selection of the argument of the modular studying of economical disciplines are named here on theoretical level. Acting studying programs are analyzed here on the objective level. Educationalmethodological complex of modular studying “Of the basis of economical theory” is offered here on the educational level.