ВСТУП ДО НАУКОВОЇ РОБОТИ З ОРГАНІЧНОЇ ХІМІЇ - Валюк, В. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються основні принципи планування науково-дослідної роботи в лабораторії органічної хімії та підготовка до її виконання. The article deals with the basic principles of planniry of research work in the laboratory of organic chemistry and preparation for it’s implementation.