СТРУКТУРНІ ТИПИ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ - Васильченко, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У роботі виявлені структурні типи обдарованості та сформульовано розуміння їхньої сутності. This article is about structural types of talant. It defines the sense of its nature.