СУТНІСТЬ І ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ УПРАВЛІННЯ ОСВІТОЮ - Гаєвська, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В роботі представлено різноманітні погляди на сутність поняття „управління”. This article is devoted to various points of view on the sense of the meaning “govening”.