МЕТОДИКА ДІАЛОГІЧНОГО НАВЧАННЯ (З ДОСВІДУ РОБОТИ) - Добрянський, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються основні методико-практичні положення технології інтенсивного навчання (так званого методу „занурення”). The substantive methodical-practical provisions of technology of the intensive teaching open up in the article (so-called method of «Immersion»).