СОЦІАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ У СУЧАСНІЙ ВИЩІЙ ШКОЛІ – ОДНА ІЗ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ - Капська, А. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються окремі аспекти соціально-виховної роботи із студентами – майбутніми фахівцями в соціальній сфері. This article covers some aspects of social and up-bringing system of the work with students as future specialists in the social sphere.