ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ГУМАНІСТИЧНИХ ЦІННОСТЕЙ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ - Мацько, Д. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена визначенню педагогічних умов формування гуманістичних цінностей майбутніх учителів зарубіжної літератури. Виділення етапів процесу формування гуманістичних цінностей майбутніх учителів та з’ясування основних завдань кожного з етапів дало змогу автору визначити педагогічні умови формування гуманістичних цінностей майбутніх учителів зарубіжної літератури. The pedagogic conditions of future teachers’ humanist value formation in the process of Foreign Literature study are scrutinized in the article. Through the complete analysis of both the stages of future teachers’ humanist value formation and the tasks of the stages the author reveals the pedagogic conditions of future teachers’ humanist value formation in the process of Foreign Literature study.