ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ МОБІЛЬНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Музиченко, Ю. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена розгляду поняття «мобільність» з точки зору його тлумачення та розвитку в дослідженнях вітчизняних та зарубіжних учених. Робиться наголос на важливості професійної мобільності педагогів у сучасному світі. The article is dedicated to the study of the notion “mobility” from the point of view of its interpretation and development in the works of Ukrainian and foreign scientists. The importance of the professional mobility of teachers in modern world is stressed.