ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОГО МИСЛЕННЯ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ПІД ЧАС СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ - Совгіра, С. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюються проблеми проведення семінарських занять у педагогічному навчальному закладі. Встановлюються зв’язки з іншими формами навчання та критерії оцінки знань студентів. This article shows problems of studying process. Put the connection with the other studying form and mark criterion of students knowledge.