ДІЛОВЕ СПІЛКУВАННЯ В СИСТЕМІ ПРОФЕСІЙНОЇ ЕТИКИ МАЙБУТНЬОГО СПЕЦІАЛІСТА АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА - Товстюк, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкривається сутність ділового спілкування, його вплив на формування особистості майбутнього спеціаліста аграрного виробництва, види позааудиторної діяльності, що сприяють засвоєнню основ професійної етики. Article deals with essence of business intercourse, its influence on future agrarian specialist personality’s development and with extracurricular activities which promote bases of business ethics.