ДІЯЛЬНІСТЬ ЛКСМУ В СИСТЕМІ АТЕЇСТИЧНОГО ВИХОВАННЯ НАСЕЛЕННЯ В УРСР - Щербяк, Ю. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У роботі висвітлено досвід роботи комсомольських організацій в Україні в системі атеїстичного виховання населення. The article is devoted to the experience of the comsomol organizations work in Ukraine in the system of atheistic up-bringing of the inhabitants.