ПРОБЛЕМА СВОБОДИ ТА ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ У СТАНОВЛЕННІ АКТИВНОЇ ОСОБИСТОСТІ СТУДЕНТА ВНЗ - Грищенко, Н. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена розгляду механізмів особистісного розвитку студентів вищого навчального закладу. The article is devoted consideration of mechanisms of personality development of students of higher establishmen educational.