НАВЧАЛЬНІ МОДУЛІ ЯК ЕЛЕМЕНТ ОСВІТНЬОГО МЕНЕДЖМЕНТУ НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ - Губа, А. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовано конструкцію управління освітнім процесом через систему модулів, розглянуто їхню структуру та етапи формування у процесі організації навчальної діяльності. Academic modules as an element of the educational-cognitive activity management in an educational establishment. In the article the author analyses the educational management construction through the system of modules, considers their structures, reveals the stages of their formation in the process of organising the educational activity.