НАУКОВО-ЕТНОГРАФІЧНА ТА КРАЄЗНАВЧА ДІЯЛЬНІСТЬ ПАНТЕЛЕЙМОНА КУЛІША - Кравченко, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті досліджено етнографічну і краєзнавчу діяльність П. Куліша, висвітлено його праці з цієї проблематики, показано внесок ученого в етнографічне вивчення українського народу. This article describes ethnographical and regional work of P. Kulisha. It gives analysis of works of P. Kulisha, which was devoted to these problems. This article shows contribution of P. Kulisha, which hi makes to study of ethnography of Ukrainian peoples.