МАТЕМАТИКО – СТАТИСТИЧНІ МЕТОДИ ОБРОБКИ ДАНИХ НА ОСНОВІ ЕКСПЕРТНОГО ОПИТУВАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИКЛАДНОГО МАТЕМАТИЧНОГО ПАКЕТУ MathСad - Левчук, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі обробки експериментальних даних на основі експертного опитування в дослідженнях інтеграційних зв’язків між дисциплінами з використанням прикладного математичного пакету MathСad. The article is appointed to the problem of the experimental data processing on the basis of the expert questioning in researches of integration communications between disciplines with the use of the applied mathematical package MathСad.