МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ МІЖКУЛЬТУРНОЇ КОМУНІКАЦІЇ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВИЩІЙ ПРОФЕСІЙНІЙ ШКОЛІ - Секрет, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються методологічні засади формування міжкультурної комунікації у вищій професійній школі, дається визначення основних понять, розглядаються підходи та технології формування відповідних навичок. The article is devoted to methodological concepts of cross-cultural communication development at higher professional schools. Main terms are defined and correspondent approaches are under the researcher’s view.