РОЛЬ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО ЗБІРНИКА «ПЕДАГОГІКА» В РОЗПОВСЮДЖЕННІ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ЗНАНЬ У 60-80-х РОКАХ XX СТОЛІТТЯ - Хміль, Н. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена науково-методичному збірнику „Педагогіка”, а саме визначена його роль у розповсюдженні науково-педагогічних знань у 60-80-х роках XX століття This article reflected the role of methodical collected works «Pedagogics» in scientific and pedagogical knowlwdges in 1960 s.-80 s.