ВИКОНАННЯ МЕТОДИЧНО СПРЯМОВАНИХ ЗАВДАНЬ ЯК ЕТАП ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДО ФОРМУВАННЯ ЧИТАЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ - Чередник, Т. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається проблема підготовки майбутніх учителів зарубіжної літератури до формування читацької діяльності учнів у процесі виконання методично спрямованих завдань. The article runs about the problem of preparation of future teachers of world literature before the formation of reader’s activities of the pupils in the process of coping with the methodically focused tasks.