ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ЗАСАДИ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЕКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ ПРОЦЕС СТАРШОЇ ШКОЛИ - Шиян, Т. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються проблеми впровадження проектної діяльності старшокласників як ефективного засобу формування їхнього критичного мислення, творчого потенціалу, активної життєвої позиції. Виокремлюються негативні ефекти групової проектної діяльності, надаються шляхи їхнього усунення. The article deals with the problems of introduction of senior students’ project activity to the educational process in secondary school. The negative effects of group project activity are defined; the ways to neutralize them are analyzed.