ЕКОНОМІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА СОЦІАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ОСОБИСТОСТІ - Ющенко, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті зроблено аналіз психолого-педагогічної літератури з проблеми економічної компетентності; розкрито смислове навантаження даного поняття; розглянута економічна компетентність у системі професійної підготовки майбутніх спеціалістів. The psychological and pedagogical analysis of literature with problems of economic competence is done; the economic competence in the system of professional training of future specialists is examined.