ГРУПОВА НАВЧАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ОСНОВА ТЕХНОЛОГІЇ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ УРОЧНОЇ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ОСНОВНОЇ ШКОЛИ - Братанич, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається сутність групової навчальної діяльності та пропонуються комплексні форми організації диференційованої групової навчальної діяльності, які забезпечують реалізацію технології диференціації урочної пізнавальної діяльності учнів на різних етапах комбінованого уроку. The essence of the group cognitive activity has been considered in the article. Complex forms of organizing differentiated group educational activity, making it possible to put into practice the technology of differentiation of the fixed cognitive activity of students at different stages of the combined lesson, have been offered.