ФІЛОСОФСЬКО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТА ПЕДАГОГІЧНИЙ АСПЕКТИ РОЗГЛЯДУ ПОНЯТТЯ ТВОРЧОСТІ - Бугакова, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У цій статті пропонується аналіз поняття «творчість», особливо того, що стосується дитячої творчості, у контексті філософських, психологічних та педагогічних досліджень, здійснених вченими у різні історичні періоди відповідно до різноманітних точок зору. The article provides the analysis of the concept «creativity», child creativity in particular, in the context of philosophical, psychological and pedagogical research, conducted by scientists in various historical periods and concerning different standpoints.