СТАТЕВЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДІ В КОНТЕКСТІ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ - Бялик, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються різні підходи до статевого виховання учнівської молоді, які набули поширення в школах Західної Європи та Росії. Different approaches to the youth sex education, which are widely used in the schools of Western Europe and Russia are revealed in the article.