НЕПЕРЕРВНА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ - Желуденко, М. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена розгляду неперервної освіти як основної стратегії розвитку освіти взагалі. Розглядаються різні тлумачення неперервної освіти в науковій літературі, визначаються фактори, які стимулюють розвиток і зумовлюють її необхідність, аналізується вплив глобалізаційних процесів на неперервну освіту. This article deals with continuous education as the main strategy of education development in general. Different explanations of continuous education in scientific literature are being considered; factors that stimulate development and determine necessity of continuous education are proposed; the influence of globalizing processes over continuous education are being analyzed.