РЕТРОСПЕКТИВА СТАНОВЛЕННЯ ПРОДУКТИВНОЇ ПРАЦІ В РАДЯНСЬКІЙ ШКОЛІ - Макарчук, В. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Розглядається історія становлення продуктивної праці учнів у педагогічній теорії України. The formation of history of pupils’ productive labor is researched in Ukrainian educational theory.