ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ НАПРИКІНЦІ ХХ ст. ТА ЇЇ ЗНАЧЕННЯ ДЛЯ СУЧАСНОЇ ПЕДАГОГІКИ УКРАЇНИ - Малежик, Ю. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі розвитку мистецької освіти протягом останніх десятиріч двадцятого століття. The article is devoted to the problem of investigation’s conditions of development of artistic education during last decades of century.