ДІЯЛЬНІСНИЙ КОМПОНЕНТ ПІЗНАВАЛЬНО-ТВОРЧОЇ САМОСТІЙНОСТІ СТУДЕНТІВ - Міхно, С. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена аналізу діяльнісного компоненту пізнавально-творчої самостійності студентів: представлено погляди різних дослідників щодо пізнавальної діяльності, творчої діяльності, творчої самодіяльності. The article is devoted to the analysis of activity component of students’ cognitive creative independence. The views of different researchers on cognitive activity, creative activity, creative independent activity are presented in this article.